vrijdag 7 september 2007

Slaap, Renaatje, slaap ... daarboven vliegt ...

Hoe geestig - het kabinet van Renaat Landuyt krijgt een méga-boete aangerekend - en meneer Landuyt wil die "hete aardappel" nu verdelen over de andere Gewesten ...

'K begrijp het niet goed - het Gerecht had toch duidelijk gesteld dat de Federale overheid bij iedere vlucht die de geluidsnorm overschreidt, er € 5 000 moest betaald worden door diezelfde Federale overheid - hebben Renaatje en z'n vriendjes liggen slapen ?

Als het Kabinet van meneer Landuyt beslist dat er aan de schoolpoorten maar 30 km/u mag gereden worden (terecht !), dan moet iemand die er 60 rijdt toch niet komen discussiëren achteraf ... omdat hij een monsterboete heeft gekregen - eigen schuld, dikke bult !

Deze ganse discussie is wel wat overbodig - wie in de buurt van vliegveld woont (of komt wonen), moet niet komen zagen over het lawaai van vliegers - maar de reactie van Landuyt zegt veel over hemzelf ...

De "mens" Landuyt is sociaal (wel handig als SPA-er), goedlachs, charmant, ... allez, op het eerste zicht een mens van het volk - maar als "politieker" ... ?!?

de leute,
Moerke.

Geen opmerkingen: